Hur jag startade mitt e cigg företag

Jag har i flera år varit insatt i e cigg världen, då jag vejpat i flera år. Och varit oerhört aktiv på sociala medier angående e cigg. Jag kör med reglerade e-cigg men även med mekaniska. Och en mekanisk e cigg är oerhört dyra och kan vara svåra att få tag på. Så jag kom på iden att starta ett svenskt företag. Som säljer mekanisk e-cigg till ett bra pris för marknaden.

E cigg metall
Jag visste att det skulle bli en utmaning

Men jag älskar utmaningar så det var bara att köra på. Så det började med att jag skissade ner hur min ecigg skulle se ut. Det tog nog 4 månader innan jag hitta den rätta stilen och innan jag var nöjd. Sen skulle jag komma på ett bra namn och det tog ytterligare 4 månader innan jag vart helt nöjd. Man vill ju att namnet ska beskriva sig själv på ett sätt. Men samtidigt beskriva att det är en elcigg. Nu var det dags att hitta ett företag som kunde göra min ecigg också. Jag ville ju ha en i Sverige så det skulle bli så billigt som möjligt men även. Att ja kunde marknadsföra min e-cigg som helt svensk. Det tog ytterligare nästan 4 månader men tillslut hittade jag. En snubbe som jag visste skulle vara perfekt att jobba med.

Tillsammans jobbade vi på en e cigg

som såg ut att bli helt perfekt och över mina förväntningar. Nu var det dags att börja med marknadsföringsplanen, jag ville ha en video som gav en wow effekt. Så nu vart jag tvungen till att hitta någon som kunde göra en sådan med. Och jag efterlyste på en sida för e cigg på facebook och fann en grym kille. Så då vart det att jobba tillsammans med honom en månad ungefär. För att få till en riktigt grym wow effekt så folk skulle bli intresserade. Sen började jag med att lägga ut lite bilder som inte spoilade men som byggde upp hypen. Om denna svensktillverkade e cigg som skulle ligga på ett schysst pris så fler hade råd med.

Jag lyckades rätt bra
Elcigs

Till och med stora Youtubers från bland annat Frankrike och USA. Blev intresserade utav min e-cigg och vi bestämde oss för ett samarbete så hypen kunde bli ännu större. Så var det dags, dags att skicka ut eciggen till Youtubers runtom i världen. För att dom skulle få en första titt på moden och bygga upp hypen världen över. Sen kom dagen då jag skulle, förhoppningsvis, få sålt min första elcigg på en vape träff i Göteborg. Jag hade med mig 5 av varje elcigg ( jag hade 2 olika utföranden ). Och dom sålde som smör, 15 stycken står i kö för att köpa min modd. Och fler trillar in varje dag, jag är så glad och euforisk så ingen kan förstå. Youtube människorna älskade den och det har till och med trillat in beställningar från Usa!