CBD olja är underbart och fantastiskt

Så här är ligger det till med CBD olja, nu är man 22 år gammal. Och har numera bråkat med staten i 6års tid för att dom ska fatta hur mycket CBD har hjälpt mig. Som person att hantera mina dagliga problem på alla sätt som finns.

Problemet i världen

Är att folk inte vet vad vi handikappade går igenom. Och hur otroligt viktigt det är för våran smärta att få använda cannabis. I princip sitter man i stället och känner sig allt annat en full av energi. I grunden får man en smäll på käften av staten. Som tror att man är någon droghandlare på något sätt när man bara försöker att inte ha ont. Men det ska man tydligen inte få ha. 

Med CBD olja

Kan jag sova om natten men det kommer att kunna göra. Utan om denna kamp bara ska fortsätta i alla tider så vet jag inte vad jag gör. Alla i ens närhet ser att man inte mår bra och vad kommer staten med då? jo man ska infinna sig i en rättegångssal för att man vill använda CBD olja som smärtdämpande.

Jag kan säkert fixa denna rättegång

Men vad händer nästa gång och nästa gång. Det måste finns ett slut. Men dessvärre ser det inte ut att göra det när man tittar på året 2019. Allt ska bara vara mer och mer säkert i landet.

Problem med det är att vi ska få betala priset. För att allt ska vara så som staten vill ha det. Det är ju oxå intressant varför staten lägger fokus på att förstöra personers hälsa. Än att ta hand om riktiga problem.

Rör inte min källa

till smärtlindring för annars som jag sa tidigare vet jag inte vad som händer med mig framöver. Jag är förmodligen inte samma person som jag är nu. Den saken är klar på alla sätt som går att beskriva. 

Vänta fem år bara så ska vi se.